Det här är vi

 

 

 

Sångbolaget består av Maria Peters, Andrea Hagman och Cecilia Åslund. Vi finns i Stockholm och vänder oss till alla som vill sjunga, med körer, sångkurser och sånglektioner. Sångbolaget är en sångskola med hög kvalitet öppen för både barn och vuxna.

 

 

 

 

Cecilia Åslund gick ut musiklärarutbildningen med inriktning körledning och sångpedagogik vid Musikhögskolan i Malmö 1999. Efter examen har hon jobbat som musikklasslärare i Sollentuna musikklasser, som inspicient för Radiokören på Sveriges Radio och flera år som sång- och ensemblelärare vid estetiska programmet på Värmdö gymnasium. Parallellt med läraryrket har Cecilia lett körer, hållit sångkurser och masterclasser och är knuten till Ölands folkhögskola som gästlärare i sång. Sedan februari 2008 arbetar hon heltid med Sångbolaget och är drivande i körverksamheten.

www.indiego.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cecilia Andrea Maria

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea
Cecilia
Maria

 

 

Andrea Hagman gick ut musikhögskolan i Piteå (2002) med inriktning sångpedagogik, Operastudio 67 (2004) och Operahögskolan (master) i Göteborg 2006. Hon har varit solist på bl.a Folkoperan, Regina, Kungliga Operan, Unga Klara, Fäviken Opera, Julita Slott och i samarbete med Länsmusiken i Småland och Estrad Norr (Östersund). Förutom arbetet på Sångbolaget är hon solist i konsertsammanhang, sångkonsult i körer och medlem i Opera Galopp med vilken hon turnérar med föreställningen "Operaclowner" i regi av Ika Nord. I sommar sjunger Andrea Syster Genoveva i Suor Angelica i Högs kusten operafestival.

www.andreahagman.se

operagalopp.se

www.barnmusikal.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Peters

gick ut musiklärarutbildningen med inriktning på komposition/arrangering och sång vid Musikhögskolan i Örebro 1998. Hon har undervisat på folkhögskolor, studieförbund och musikskolan Lilla Akademin. 2005 startade hon Teaterkören, en ideell förening med totalt 170 medlemmar, fördelade på två körer. Sedan 2016 är hon en av två körledare för Gränslösa Röster, en kör för asylsökande, nyanlända och etablerade svenskar. Hon är också teatermusiker (piano och dragspel), och har arbetat med bl.a Teater Lacrimosa, Riksteatern, Slávateatern, Södra FOT och Propellerteatern.

www.teaterkoren.se

https://www.facebook.com/granslosaroster/?fref=ts

 

 

 

 

 

Om Sångbolaget